Clubkampioenschap: gedrang aan de top

In de derde ronde van het ratingtoernooi om het kampioenschap van LSV deden drie jeugdschakers goede zaken. Thomas van Veelen hield op bord 1 met enige moeite Jacques Huijzer op remise, Evander Kwee versloeg Daan Smit en Jayan Budjhawan won van routinier Hans Kofoed. Overige uitslagen: Anton Bakhuijsen-Christa de Vries, 1-0; Henk Prins-Konrad Groen, 0-1; Ray Bakker-Dick Stapersma, 0-1. Aan de leiding gaan Jacques Huijzer, Evander Kwee, Thomas van Veelen en Anton Bakhuijsen, allen met 2,5 uit 3. Nieuwsbericht 2012 nr 37 van 3 dec. 2012 (TD)

Geplaatst in Interne competitie
1 Reactie op “Clubkampioenschap: gedrang aan de top
  1. Appreciate your genuinely indeed thoughtful as well as for using this kind of awesome issues millions of individuals are really eager to understand about.