Jeugd

Elke vrijdag van 18:30 tot 20 uur houdt de jeugdschaakclub LSV haar schaakavond. Jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar worden hier in groepjes onder begeleiding bekend gemaakt met het schaakspel. Elke week worden tussen de pupillen ook partijen gespeeld voor de twee jeugdcompetities die door het hele jaar lopen. Vanaf stap 2 kunnen pupillen ook meedoen aan de officiële schaakcompetitie van de schaakbond (regio oost).

Schaken is een avontuurlijk denkspel en zit vol met verrassingen. Wie schaakt leert ook sportief gedrag aan. De trainers geven individueel les in niveaugroepjes, dus iedereen kan meedoen. De club gebruikt daarbij de officiële leermethoden van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB). Na iedere les volgt om 19.30 u. de interne competitie, ook in niveaugroepen.

De contributie is € 25 per schooljaar.
Voor deelname aan de competitie van de KNSB/OSBO wordt apart contributie geheven.

Plaats: Buurthuis De Brink, Griend 33-07.
Tijd: 18:30-20 uur.
Informatie: Remco Johanns, LSV jeugd, r.johanns@planet.nl